Open: di - zo 9:00 - 17:00 | Lunchroom vanaf 10:00 

Dagbesteding


Met vele mensen houden we Pluk zo mooi zoals je het dagelijks aantreft: de tuin wordt goed onderhouden, de dieren worden dagelijks verzorgd, de heemtuin krijgt veel aandacht, het winkeltje is op een aantal dagen bezet, en staan we dagelijks in de keuken om jou van iets lekkers te kunnen voorzien. Het team dat er voor zorgt dat Pluk mooi blijft, is een mix van personeel van Reakt (onderdeel van Parnassia) en freelancers die via Stichting Team Terra werken. Zij vormen het coördinerende team en zij sturen een grote groep mensen aan die aan dagbesteding doen.

We zijn doorlopend op zoek naar nieuwe "deelnemers" met een zorg-indicatie. Mocht je interesse hebben in dagbesteding of heb je een cliënt die je graag op Pluk aan de slag zou willen zien gaan, stuur ons dan graag een email: plukdenhaag@gmail.com of bel Leo Rovers: 0620494129 (uitsluitend voor cliëntgerelateerde vragen)


Cliënten = Deelnemers

Wij noemen de cliënten van Parnassia die we begeleiden op Pluk "deelnemers". We zien hen niet als cliënt; we kijken naar de mogelijkheden waar naar zij op zoek zijn en waar hun kracht ligt. Wij verwachten van de deelnemers representatief gedrag en een zekere mate van zelfstandigheid in het werken. Wij letten zo nodig goed op de problematiek en leiden dat in goede banen zodat de deelnemers als ook de bezoekers een prettige dag hebben. Deelnemers die zich aanmelden én de juiste indicatie hebben ontvangen een onkostenvergoeding van maximaal €125,-per maand.

Wat voor werk bieden wij:

• Werken in de tuin, al het tuinonderhoud van zaaien tot oogsten.
• Dierverzorging: schoonhouden dierverblijven, voeren van de dieren.
• Werken in de horeca; lunchroom, keuken en terras.
• Onderhoud van de verblijven en opstallen.
• Werken in de Heemtuin, tuinonderhoud.

WIl je meer informatie over dagbesteding, e-mail ons dan: plukdenhaag@gmail.com