Open: di - zo 9:00 - 17:00 | Lunchroom vanaf 10:00 

Kerstbomen!

Bij Pluk! kun je vanaf 2018 je kerstboom halen, en het leuke is.. we verkopen ze niet. Je kunt ze bij ons huren! Je haalt een boom in december en in januari lever je 'm weer in. Vervolgens wordt de boom weer in de grond geplaatst om volgend jaar weer dienst te kunnen doen. Als je wilt kun je zelfs in 2019 diezelfde boom weer krijgen!

Even voorstellen

Op de foto zie je Ancella. Zij beheert een stuk grond bij Boskoop waar ze kerstbomen heeft staan. Jaarrond krijgen ze haar aandacht, liefde en als nodig een dosis water. Dit jaar zal ze starten met het verhuren van de bomen. Dat komt ze bij ons op Pluk! doen.

Hoe het werkt

Op 9 december zullen we nog zo'n 35-40 kerstbomen hebben staan. Ancella zal je opvangen en gaan jullie samen een mooie boom uitzoeken. Die reken je af (pin of contant), inclusief een borg van €10. Op 5 en 6 januari kun je de boom weer terugbrengen. Als de boom in een goede staat is krijg je de borg weer terug. Dus, geef de boom zolang die bij jou is niet minder aandacht, liefde en water als Ancella het hele jaar heeft gedaan!

De kosten

HoogteKosten
100cm€26,00
125cm€31,00
150cm€36,00
175cm€41,00
200cm€46,00
225cm€51,00

Bij het halen van de boom betaal je €10 borg. Die krijg je terug als je de boom goed verzorgd hebt.

De locatie

Kom je met de auto? Parkeer dan op de parkeerplaats en loop naar Pluk zoals je gewend bent. Op het erf zul je de kerstbomen zien staan. Als je een zware boom meeneemt staan er kruiwagens klaar om de boom naar de auto te brengen.

Kom je met de fiets, dan kun je zoals gewoon het terrein op fietsen. Een sterke fiets met goed krat (of een bakfiets) is wel aan te raden. De kerstbomen staan in een pot met aarde.

Extra info

De bomen worden biologisch gekweekt, zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Elke boom heeft ook een uniek nummer. Door jouw boom met dit nummer te registreren, kun je het volgend jaar opnieuw adopteren!

Wil je meer weten? Kijk dan op de website adopteereenkerstboom.nl

OPHAALDAGEN

Een boom reserveren is helaas niet meer mogelijk.  
We krijgen 150 bomen, maar we weten niet hoe de verdeling van de maten is. Dat weten we pas op zondag 9 december. Vanaf die dag zullen we dus alle resterende bomen gaan verhuren - dus kom op tijd! Vanaf 10:00 is Ancella aanwezig.

Wil je er in 2019 eerder bij zijn, schrijf je dan hier in voor onze maandelijkse mailing om het nieuws als eerste te krijgen!