Open: di - zo 9:00 - 17:00 | Lunchroom vanaf 10:00 

Groentepakket

Als test nu nieuw bij Pluk in 2018: het wekelijkse groente-circulatie-pakket! 10 weken lang haal je voor een waarde van €15 groente en fruit bij Pluk en je levert je compost weer in. Je betaalt hier eenmalig €120 voor, waarmee je dus 20% korting krijgt.

Belangrijk om te weten:
- De 10 weken staan voor 10 keer. Ga je eens op vakantie dan schuift je laatste afnamedatum gewoon iets op. Het moet alleen wel voor november gedaan zijn, anders wordt het lastig met opbrengsten uit de tuin.
- De €15 aan groente en fruit betreft alle verswaren in de winkel. Dus ook kruiden, sla en aardappelen en dergelijke.
- Je mag zelf uitkiezen wat je meeneemt voor €15. Het wordt dus een pakket wat je zelf samenstelt.
- Voor ons is dit een test en dus zijn we heel flexibel. Als je niet tevreden bent over het aanbod (omdat we een keer te weinig diversiteit hebben of bijvoorbeeld te veel dezelfde groenten in achtereenvolgende weken), dan kun je ook uit andere Pluk-artikelen kiezen om de €15 vol te maken. Confitures, thee of zelfs een taartje in de lunchroom. De artikelen die je niet kunt kiezen zijn de artikelen die we inkopen (waaronder de honing).

Wellicht missen we nog wat afspraken, maar dit geeft al wel een goed idee van hoe we het willen aanpakken. Als je interesse hebt kun je mailen naar plukdenhaag@gmail.com of vragen in de winkel.